Sunday 28 October 2012

Söndag i Friedrichshain Volkspark

Efter en underbar men utmattande vecka så behövdes en höstpromenad och fika med Lotta för att återfå krafterna för nästa vecka för då är det massa roliga saker som händer!












Thursday 25 October 2012

Tysk Höst

Har officiellt internet hemma!! Så nu får det väl bli lite skärpning här på blogg-fronten.
Haft haft en helt underbar vecka, men som vanligt när livet är som roligast är internetaktiviteten som lägst..
Idag har jag mest lyssnat på Echo & The Bunnymen, Joy Division och Depeche Mode. Känns passande såhär i Tyskland och är en liten homage till mina glansdagar i Arvika i början av 2000-talet.





Monday 22 October 2012

Marknad & Dans

Igår hängde jag i Mauerpark i några timmar, kändes allvarligt som att det var en söndag i Juli! Sen gick vi till Berghain och dansade till midnatt, älskar att till och med söndagar här är jätteroliga!






Våffel-lördag

 Sommarvärmen höll i sig hela helgen, så i lördags åkte vi till Prenzlauer Berg för strosande och våfflor!









Fredag

Lite bilder från min fredag som utlovades häromdagen!

Nya köksgrejor.

Var klänningsväder ute igen!







Saturday 20 October 2012

Sommar i Oktober

Senaste dagarna har varit UNDERBARA med 22-gradig värme, glassätande i solen och andra bra grejer. Ska få internetuppkoppling när som helst nu då kommer det massvis med bilder!

Mina väggar kändes lite tomma så köpte den här planchen på marknaden i Kreuzberg igår! 


Thursday 18 October 2012

Let Me See Your Beauty Broken Down

Berlin måste vara en av världens finaste höst-städer! Idag är det 19 grader ute, spårkkursen går framåt och jag har en bra praktikplats fixad, woohoo! 

Berlin has got to be one of the most wonderful autumn-cities in the world, it's really warm and lovely outside, my German is improving and I've got a great internship sorted, wooho!














Småsaker.

Har ju typ inget att jobba med inredningsmässigt just nu förutom lite fula 70-talsmöbler och vad jag kunde få plats med i väskan på flyget hit men tänker att lite smådetaljer kan göra det lite mysigare iallafall!

Got like nothing to work with when decorating my room apart from som ugly 70's furniture but doing my best to make it cozy with little things!





Monday 15 October 2012

Prenzlauer Berg och Berlin Light Festival

Igår dansade och hängde jag bokstavligen hela dagen på Berghain vilket var sjukt kul, kameror är förbjudna där men här kommer lite andra helggrejer jag kunde fota: 


Blumen Cafe, blomsterbutik/cafe - trevlig kombination. 








Underbar källarbar vid Oranienburger Tor.